A Csodaforráson túl

Eltelt néhány nap, kezdjük feldolgozni az élményeinket, de már most tudjuk, hogy nem lesz olyan egyszerű, mint eleinte hittük…

E83E12C5-9618-4136-BF34-1A8B07B410E7.jpeg

Az első Csodaforrás Barokk Zenei Műhely lezajlott, sok munkával, sikerélménnyel. Jutott idő a pihenésre, kikapcsolódásra is: sétáltunk a Csodaforráshoz, a bátrabbak ittak is belőle, lógattuk a lábunkat a tóba, gyönyörködtünk a Tündérkertben, begyújtottuk a begyújthatatlan faszenet, grilleztünk, számolgattunk csillagokat hajnali kettőkor, rávettük a sajátos lelkivilágú kávégépet, hogy adjon nekünk kávét, hevertünk függőágyban és ültünk gumiabroncs-ülőkén, játszottunk Fedőnevekkel és részt vettünk a modern nyelvújításban… és beszélgettünk nagyon-nagyon sokat, és zenéltünk még többet.

Valami egészen megfoghatatlan béke-buborékban lebegtünk hat napig, olyanban, ahol mindenki mindenkit szeret, ahol bárki bármilyen kérdésével fordulhat bárkihez, amit olyan ritkán élünk át a mindennapjainkban. Igazi áldott idő volt.

Haza sem igen akaródzott indulnunk, mindenki húzta, ameddig lehetett, és az új ismerősök, új barátok már meg is fogadták, hogy “jövőre veletek ugyanitt” -mi pedig megfogadtuk, hogy mindent megteszünk, hogy így is legyen.

Jövőre is szeretnénk átélni a Csodát.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close