Csodaforrás Téli Csapatépítő

Kedves Barátaink, a nyári résztvevők olyan lelkesen kérték-várták, hogy történjen valami a következő nyárig, hogy “beadtuk a derekunkat” (=boldogan megszerveztük)… Nagy örömmel hirdetjük meg a Csodaforrás Téli Csapatépítő Hétvégét! Szeretettel várjuk régi kedves és leendő barátainkat is. Ha gondolkodsz, hogy nyáron esetleg kipróbálnád a Csodaforrást, de bizonytalan vagy, hogy Mi vagyunk-e a neked való társaság, gyere el, és ismerkedj meg velünk!

A Téli Csapatépítő Hétvége időpontja 2019. február 8-10., helyszíne természetesen Péliföldszentkereszt.  Az idő rövidsége miatt ez az alkalom egy kötetlenebb baráti találkozó lesz, hangszeres kurzust nem tartunk, de hozzatok magatokkal hangszert, mert az örömzenélés mindig jó ötlet! A programot péntek estétől tervezzük; szeretnénk beszélgetni, tapasztalatot cserélni, enni (vacsoraprogram tervben van) és játszani, nem csak hangszereken…!

A hétvége teljes mértékben önköltséges, a szállás és étkezés díja 9600 Ft, ezen felül a vacsoraprogram árával kell még számolni, ami szervezés alatt van. A jelentkezőknek e-mailben küldünk részletes tájékoztatást, illetve szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Gyertek el, jó lesz!

Hozzászólás