Gyakorlati tudnivalók

A Csodaforrás Barokk Zenei Műhely helyszíne Péliföldszentkereszt. (A hely Budapesttől 60 km-re található Esztergom irányában, megközelíthető autóval illetve Budapest-Nyugati Pályaudvar felől vonattal és távolsági busszal.)

Szállás és ellátás a Szalézi Rendnél: a Don Bosco vendégházban, kényelmes, 3-5 személyes, emeletes ágyas, fürdőszobás szobákban lakunk, napi háromszori étkezést a Szalézi Rend konyhája biztosít.

Oktatás: Minden nap tartunk hangszeres magánórákat, kamarazenekari órákat és elméleti oktatást is. A kurzus végén hallgatóink zárókoncerten adnak számot tudományukról. Az oktatás magas színvonalának biztosítása érdekében egy oktatóhoz legfeljebb 5 hallgató jelentkezését fogadjuk!

A kurzus ára:

A részvételi díj egyedülálló módon a kurzus teljes időtartamára értendő, és tartalmazza a hangszeres-és elméleti oktatást, a kurzuscsomagot, illetve a szállás és a teljes ellátás költségét is, tehát SEMMIFÉLE egyéb költséggel nem kell számolni!

A részvételi díj 2018-ban 40.000 Ft volt,

ami 78.000 Ft-ról indult; a támogatásoknak köszönhetően sikerült elérnünk, hogy a hallgatóknak a szállás és ellátás költségén (25.000 Ft) felül csupán 15.000 Ft kurzusdíjat kellett fizetniük. A részvételi díj mértéke jelentősen függ az elnyert támogatásoktól, így kérjük Önt, amennyiben Önnek vagy cégének lehetősége van, adományával segítse munkánkat!

A részvételi díj banki átutalással fizethető, a befizetésről számlát állítunk ki, a hallgatókkal minden esetben képzési szerződést kötünk.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close