Gyakorlati tudnivalók

A Csodaforrás Barokk Zenei Műhely helyszíne a Bajót községhez tartozó Péliföldszentkereszt (Koordináták: é. sz. 47° 42′ 31″, k. h. 18° 35′ 09″). A hely Budapesttől 60 km-re található Esztergom irányában, megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt.

Szállás és ellátás

Szállás és ellátás a Szalézi Rendnél, a Don Bosco vendégházban, kényelmes, 3-5 személyes, emeletes ágyas, fürdőszobás szobákban. Napi háromszori étkezést a Szalézi Rend konyhája biztosít.

Oktatás

Minden nap tartunk hangszeres főtárgyórákat, kamarazenei órákat és elméleti oktatást. A kurzus végén hallgatóink zárókoncerten adnak számot a kurzuson tanultakról. Az oktatás magas színvonalának biztosítása érdekében egy oktatóhoz legfeljebb 5 hallgató jelentkezését fogadjuk!

A kurzus ára

A részvételi díj egyedülálló módon a kurzus teljes időtartamára értendő, és tartalmazza a hangszeres-és elméleti oktatást, a kurzuscsomagot, illetve a szállás és a teljes ellátás költségét is, tehát SEMMIFÉLE egyéb költséggel nem kell számolni!

A részvételi díj 2019-ben is 40 000 Ft.

A részvételi díj 78.000 Ft-ról indult; a támogatásoknak köszönhetően sikerült elérnünk, hogy a hallgatóknak a szállás és ellátás költségén (25.000 Ft) felül csupán 15.000 Ft kurzusdíjat kell fizetniük. A részvételi díj mértéke minden évben jelentősen függ az elnyert támogatásoktól, így kérjük Önt, amennyiben Önnek vagy cégének lehetősége van, adományával segítse munkánkat!

A részvételi díj többféle konstrukcióban, banki átutalással fizethető, a befizetésről számlát állítunk ki, a hallgatókkal minden esetben képzési szerződést kötünk.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close