Gyakorlati tudnivalók

Az 1. Csodaforrás Barokk Zenei Műhely időpontja: 2018. július 10-15. Érkezés július 10-én (kedden) a délelőtti órákban. Elutazás július 15-én (vasárnap) reggeli után.

Helyszín: Péliföldszentkereszt (Budapesttől 60 km-re Esztergom irányában, megközelíthető autóval illetve Budapest-Nyugati Pályaudvar felől vonattal és távolsági busszal.)

Szállás: a Szalézi Rend Don Bosco házában, kényelmes, 3-5 személyes, emeletes ágyas, fürdőszobás szobákban.

Ellátás: napi háromszori étkezést a Szalézi Rend konyhája biztosít. Esténként közös bográcsozás.

Oktatás: Minden nap tartunk hangszeres magánórákat, kamarazenekari órákat és elméleti oktatást is. A kurzuszáró koncert szombat este 18 órakor kezdődik. Az oktatás magas színvonalának biztosítása érdekében egy oktatóhoz legfeljebb 6 hallgató jelentkezését fogadjuk!

ÁRAK:

A részvételi díj a kurzus teljes időtartamára értendő, és tartalmazza a hangszeres-és elméleti oktatást, a kurzuscsomagot, illetve a szállás és a teljes ellátás költségét is!

Részvételi díj: 40.000 Ft

A részvételi díj 78.000 Ft-ról indult, a támogatásoknak köszönhetően sikerült elérnünk, hogy a hallgatóknak a szállás és ellátás költségén (25.000 Ft) felül csupán 15.000 Ft kurzusdíjat kell fizetniük.

A részvételi díj egy, kettő vagy három részletben fizethető banki átutalással:

Csodaforrás Barokk Zenei Egyesület, 16200151-18543119 (MagNet Bank)

 A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a nevet, címet és a választott hangszert. A hallgató részvétele legalább 10.000 Ft befizetése után biztosított. A befizetésről szóló számlát a teljes összeg beérkezése után postázzuk. Amennyiben a hallgató nem saját névre és címre kéri a számla kiállítását, ezt kérjük előre jelezni!

A teljes részvételi díj befizetésének határideje 2018. június 20-a.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close